Type Here to Get Search Results !

11 Interesting Facts about Technology.

0

11 Interesting Facts about Technology

Bonus fact about YouTube.

Do you know: On YouTube, many people watching videos, but few people are liking, commenting, share, and subscribe to the video.

1. #WWW(World Wide Web). How did WWW start?

11 Interesting Facts about Technology.

Ans: In 1989, Sir Tim Berners-Lee invented the World Wide Web(WWW) while working at CERN. It implements in C. It was the first-ever Web Server Software.

2. What is the name of the first web server?

11 Interesting Facts about Technology.

 The next workstation, mainly known as (a NeXT cube), is the first web server used for the World Wide Web.

3. Bots traffic on Internet?

11 Interesting Facts about Technology.

Ans: Do you know Bots traffic is more than humans on the InternetInternet. Yes, it is true. 51% of traffic on the Internet is bots traffic. Bots mainly work on the InternetInternet to steal the data, hijack any person's account. In fact, detox attack bots are responsible.

4. Do you know what the name of IBM's first supercomputer is?

11 Interesting Facts about Technology.

Ans: RMac 305 is the first supercomputer of IBM's. The exciting thing about this computer is that it has a 5-megabyte hard drive. The weight of this hard drive is more than 1 Ton.

5. Do you know how much time you blink when you use the computer?

Ans: On average, a normal human being can blink 7 times in a minute. It is because we totally focus on mobile, and we don't want to miss any update.

6. Google's research on Rubik's  Cube.

11 Interesting Facts about Technology.

Ans: In 2010, Google's researchers used the supercomputer and used intelligent algorithms and found that you can solve Rubik's cube in 20 moves no matter how you can arrange Rubik's cube. Do you the total possibility of Rubik's is 43,252,003,274,489,856,000.

7. #Technophobia and Nomophobia.

11 Interesting Facts about Technology.

Ans: People afraid of many things, water, height, and many more things, but do you know people are also scared of technology, and the name of this disease is Technophobia. Some people afraid of getaway their smartphones, or they don't use that smartphone. In that case, the name of that disease is Nomophobia.

8. # Do you know where robot word come from?

11 Interesting Facts about Technology.

Ans: The robot word originally coming from check language word robot and the meaning of the robot is you force to do that work, and that's why we made the robot.

9. Do you know how much time your life you can spend watching TV?

Ans: On average, people who watched tv spend their life 10 years watching tv. If we talking about today, people don't care much tv. In the future, the fact should change. It will be replaced by smartphones.

10. Do you know how much time to take a selfie on the first camera in the world?

11 Interesting Facts about Technology.

Ans: If you want to click your photo on the world's first camera, you can sit 8hours in the same position for taking a 1 shot, and the image is terrible. You can see this in the picture. In simple words, someone says you statue for 8 Hours to click a photo.

11. Do you know the first iPhone launch trick.

11 Interesting Facts about Technology.

Ans: iPhone is very popular in all over the world. In 2007 iPhone is launched the first time, and at that time, the actual iPhone is not ready. It was incomplete. If you send an email and then listen to music, then iPhone works well, but if you can change anything iPhone is crash.

 Finding the solution of that problem apple launching team gives a proper setup of every demo, and the name of that demo is the golden path.

Steve Jobs continuously doing a 6-day rehearsal before that event. Steve Jobs change the iPhone in every demo that everything works properly, and the iPhone doesn't crash, and the plan works. The event is successful. 

Exciting things may you know:

1. How did SONY start?
2. Top 7 unknown facts about India?
3. How did Tik Tok start?
4. How did Realme start?
5. Top 10 Interesting Facts about Technology?

Post a Comment

0 Comments
SEMrush